„Tikėjausi, kad ir Riley Curry (Stepheno Curry duktė) bus čia“, – savo kalbą linksma gaida pradėjo B. Obama.

„Dabar retai kada pasitaiko galimybė pristatyti geriausią komandą NBA istorijoje. Man pasisekė, kad rūmuose šiandien yra ir vienas iš jos žaidėjų – tai Steve'as Kerras iš 1995-1996 metų Čikagos „Bulls“ komandos. Smagu matyti tave sugrįžus“, – juokus tęsė JAV prezidentas, kuris ilgametis „bulių“ gerbėjas.

Tiesa, B. Obama vėliau kiek surimtėjo ir dalijo komplimentus įspūdingą žaidimą demonstruojančiai ir rekordus gerinančiai „Warriors“ komandai, kuri sezoną pradėjo 24 pergalėmis iš eilės.

„Jie demonstruoja vieną gražiausių žaidimų, kokį man yra tekę matyti. Jie rungtyniauja ne tik puikiai, bet puikiai kaip komanda. Gražu žiūrėti“, – sakė JAV prezidentas, vėliau vėl pradėjęs juokelių tiradą.

„Galbūt jūs pagerinsite „Bulls“ rekordą (72 pergalės reguliariajame 1995-1996 metų sezone). Tačiau bet kurio atveju S. Kerras bus rekordininkas“, – sako kalbą eiliniu pokštu užbaigė jis.

Ceremonijai artėjant prie pabaigos S. Kerras įteikė B. Obamai 44 numeriu pažymėtus marškinėlius ir pareiškė lauksiantis jo savo organizacijoje, kai tik JAV prezidentas baigs savo kadenciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)