Į Rusijos uostamiestį atvyksta ne tik gynėjas Joe Thomassonas iš Manresos BAXI ekipos, bet ir puolėjas Trey'us Thompkinsas iš Madrido „Real“.

Patyręs 32-ejų metų krepšininkas pastaruosius septynis sezonus praleido Ispanijos sostinėje, į kurią persikėlė po metų, praleistų Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ gretose. Taigi amerikiečių aukštaūgiui tai nebus pirma patirtis Rusijoje.

„Aš labai laimingas, kad po tiek metų pagaliau galėsiu žaisti už Xavi Pascualį, o ne prieš jį. Žinau, kad jis – nepralenkiamas meistras, todėl esu pasiruošęs mokytis iš jo ir tuo pačiu padėti nugalėti savo naujajai komandai. Su nekantrumu laukiu kelionės į Rusiją – paskutinį kartą aš čia sutikau labai daug nuostabių žmonių, tikiu, kad taip pat bus ir šį sykį“, – oficialiai „Zenit“ svetainei komentavo T. Thompkinsas.

Jis, atstovaudamas „Real“ klubui, laimėjo Eurolygą, net keturis kartus tapo ACB lygos čempionu, į viršų kėlė keturias šalies Supertaures ir tris „Copa del Rey“ trofėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją