Nepaisant pergalės „Dinamo“ komanda užėmė paskutinę vietą G grupėje ir nepateko į įkrintamąsias varžybas į „TOP-16“ etapą. Tiek pat pergalių ir pralaimėjimų surinkusi Salonikų PAOK liko laipteliu aukščiau dėl geresnio taškų santykio ir tęs kovą įkrintamosiose varžybose.

Nuo rungtynių pradžios iki trečio kėlinio vidurio Malagos ekipa diktavo savo sąlygas aikštėje, antrajame kėlinyje komandas skyrė net 15 taškų.

Svečiai po pertraukos ėmė lipti varžovams ant kulnų ir po E. Bendžiaus rezultatyvaus perdavimo Jamalas Jonesas dvitaškiu išlygino rezultatą 60:60.

Vis dėlto perlaužti rungtynių eigos Sasario ekipai tuo metu dar nepavyko – aikštės šeimininkai susigrąžino iniciatyvą į savo rankas ir vėl nutolo.

Dar kartą į šturmą „Dinamo“ pakilo ketvirtą kėlinį, kurį pradėjo 13:3 ir įpusėjus kėliniui išsiveržė į priekį 76:73.

Likus žaisti minutę Sasario komanda pirmavo 86:80 ir pergalės iš rankų nebeišleido – triumfavo padidinusi skirtumą iki dviženklio.

E. Bendžius „Dinamo“ komandai per 25 min. pelnė 14 taškų (1/1 dvitaškiai, 3/6 tritaškiai, 3/4 baudos), atkovojo 6 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, triskart suklydo, perėmė kamuolį, triskart prasižengė ir surinko 16 naudingumo balų.

Unicaja“: Tysonas Carteris 14, Davidas Kravishas 12, Jonathanas Barreiro 11.

Dinamo“: Jamalas Jonesas 21, Geraldas Robinsonas 17, Filipas Kruslinas 15, Eimantas Bendžius 14, De'Shawnas Stephensas 13, Chrisas Dowe'as 12.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją