T. Vorobjovas sukaupė didelę patirtį gydydamas ne tik krepšininkus, bet ir lengvaatlečius, karatė meistrus, kitų sporto šakų atstovus.

Jis buvo olimpinės Lietuvos rinktinės mediku Atėnų, Pekino ir Londono žaidynėse. Gydytojas ortopedas-traumatologas mano, kad svarbiausia yra sveikatos būklės rezultatų tęstinumas.

„Džiugu sugrįžti į sostinės krepšinio klubą, darbas artėjančiame sezone laukia rimtas. Iš medicininės pusės atidžiai stebėsime ne tik „Ryto“ krepšininkų dinamiką, bet ir jaunųjų klubo piramidės žaidėjų sveikatos būklės istoriją, tad šioje vietoje labai svarbus rezultatų tęstinumas“, – kalba „Ryto“ gydytojas.

Klubo generalinis direktorius Rolandas Jarutis taip pat džiaugėsi gydytojo sugrįžimu.

„T. Vorobjovas yra tikras savo srities profesionalas. Esame laimingi galėdami dirbti su vienu geriausiu sporto gydytoju Lietuvoje“, – sako R. Jarutis.

„Rytas“ tęsia pasiruošimą naujam sezonui. Rugsėjo 15 d. vilniečiai namuose žais su Atėnų „Panathinaikos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)