Stulbinantis M. Creeko šuolis ir dėjimas viena ranka trečiame kėlinyje tapo išskirtiniu momentu sekmadienio Melburno derbyje, kuriame „Phoenix“ kovėsi prieš „United“ ekipą ir ją įveikė 94:86.

Po dėjimo M. Dellavedova krito ant parketo, o ataką įspūdingai užbaigęs M. Creekas nebevaldė emocijų ir garsiai šaukė.

Po akimirkos „United“ žaidėjas Masonas Peatlingas rėžėsi į ekstazėje atsidūrusį M. Creeką, kuris netrukus tiesėsi ant parketo. Kilo susistumdymas, po jo M. Peatlingas buvo diskvalifikuotas už nesportišką elgesį. Pats dėjimo autorius taip pat sulaukė nuobaudos – gavo techninę pražangą už tai, jog po dėjimo nevaldė emocijų priešais buvusį NBA gynėją.

Šis epizodas sulaukė JAV sporto žiniasklaidos giganto ESPN dėmesio, o vaizdo įrašas socialinėje žiniasklaidoje peržiūrėtas 7,3 mln. kartų. Pats M. Creekas savo „Instagram“ paskyroje sulaukė daugiau nei 10 tūkstančių paspaudimų „patinka“.

Tačiau atletiškas puolėjas pirmadienį „The Sydney Morning Herald“ portalui teigė tuo metu po dėjimo nesupratęs, ką padarė.

„Jei atvirai, net nesupratau, kokį dėjimą atlikau. Net nežinojau, kad galiu taip pašokti“, – prisipažino puolėjas. „Buvau sutrikęs, kai man kažkas pasakė, jog tai buvo beprotiškas dėjimas. Aš atsakydavau – ar iš tiesų?

Po dėjimo pažvelgiau žemyn, ant parketo gulėjo Dellavedova, aš tik šaukiau. Turėjau daug energijos ir tiesiog šaukiau“, – prisimena krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)