Grįžęs į Madridą L. Dončičius pradžiugino klubo sirgalius savo pažadu.

„Jei ne „Real“, nebūčiau ten, kur esu dabar.

Čia išmokau visko: kalbėti, suprasti ir žaisti krepšinį. Norėčiau su savimi pasiimti daug komandos draugų: Rudy (Fernandezą), (Sergio) Llullą, trenerį, fizioterapeutą.

Turiu daug puikių prisiminimų ir džiaugiuosi, kad grįžau. Jei vieną dieną grįšiu į Europą, esu 100 proc. tikras, kad tai bus Madrido „Real“, – tvirtino slovėnas.

Jis 2018 metais tapo Eurolygos MVP, o po sezono persikėlė už Atlanto ir papildė Dalaso „Mavericks“ gretas.

„Šių rungtynių laukiu jau kelis mėnesius ir tai bus vienos ypatingiausių rungtynių mano karjeroje. Galbūt pačios ypatingiausios. Bus tikrai įdomu ir nekantrauju išeiti į aikštę“, – kartojo NBA ir Slovėnijos superžvaigždė, gyręs puikią formą demonstruojančią „Real“ komandą.

Ji pergalingai pradėjo Eurolygos sezoną, Ispanijoje iškovojo Supertaurę bei lygoje laimėjo visas 4-ias žaistas rungtynes.

Draugiškos rungtynės tarp „Real“ ir „Mavericks“ – antradienį 21:45 val. (Lietuvos laiku).

„Mavericks“ jau žaidė dvejas ikisezonines NBA rungtynes Abu Dabyje (JAE) ir jas pralaimėjo „Timberwolves“ klubui.

Po viešnagės Europoje Dalaso klubas grįš į JAV ir pasirengimą sezonui užbaigs spalio 20 d. rungtynėmis su Detroito „Pistons“.

NBA sezoną „Mavs“ pradės spalio 26 d. dvikova svečiuose su San Antonijaus „Spurs“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją