N. Woltersas bei T. Walkupas, kaip ir dauguma „Žalgirio“ komandos žaidėjų, šiame sezone vairuos „Volkswagen Tiguan“ automobilius. Stilingi, patogūs ir galingi „Volkswagen Tiguan“ su keturių varančiųjų ratų sistema kaip mat tapo favoritais tarp žalgiriečių.

Išsirinkęs automobilį N. Woltersas savo pirmajame interviu Lietuvoje kartu su „Žalgiris TV“ bendravo apie savo naują karjeros stotelę – Kauno „Žalgirio“ klubą.

„Abu su Thomasu esame pavargę po ilgų skrydžių į Lietuvą, – po paskutinio jungiamojo skrydžio kalbėjo N. Woltersas. – Atskridę iš Vilniaus keliavome į Kauną. Kaip bebūtų, nekantrauju pasimatyti su savo naujais komandos draugais. Smagu pagaliau būti Kaune.“

Krepšininkui apsispręsti dėl rungtyniavimo Kaune padėjo ir „Žalgiryje“ antrąjį sezoną rungtyniausiantis amerikietis Aaronas White‘as. Krepšininkai apsikeitė žinutėmis socialiniuose tinkluose. Be to, abu žaidėjai yra susidūrę ir NBA Vasaros lygoje.

„Šiek tiek pažįstu A. White‘ą, su kuriuo esu žaidęs NBA Vasaros lygoje prieš kelerius metus. Teko pabendrauti su juo ir Aaronas atsiliepė tik teigiamai apie Kauno ekipą, todėl priimti sprendimą nebuvo sunku“, – teigė N. Woltersas.

Praėjusiame sezone jis spėjo sužaisti Jutos „Jazz“ pagrindinėje ekipoje bei NBA klubo dukteriniame „G Lygos“ klube „Salt Lake City Stars“. Sezono eigoje krepšininkas persikėlė į Prancūziją, kur sėkmingai rungtyniavo Šalono ekipoje – rinkdavo po 16,3 taško ir atlikdavo po 6,2 rezultatyvaus perdavimo Prancūzijos čempionate.

Kalbėdamas apie savo žaidimą, N. Woltersas išskyrė, jog jam svarbiausia padėti lengviau įvykdyti savo užduotis komandos draugams.

„Tiesiog stengiuosi kurti žaidimą aikštėje. Nesvarbu ar tai būtų taškų rinkimas, ar perdavimų skirstymas komandos draugams. Stengiuosi žaisti iš visų jėgų ir palengvinti gyvenimą aikštėje savo komandos draugams“, – aiškino naujasis žalgirietis, jau spėjęs apžiūrėti ir „Žalgirio“ areną.

Žvelgdamas į netrukus prasidėsiantį naująjį sezoną amerikietis tikisi, jog kartu su kitais komandos naujokais užpildys išvykusių žaidėjų vietas bei pritaps prie komandos senbuvių.

„Žinau, kad „Žalgiryje“ lieka nemažai praėjusio sezono komandos vyrukų. Taip pat turėsime ir naujokų. Aš bei Thomasas stengsimės būti geru papildymu bei užpildyti išvykusių žaidėjų vietas. Tikiuosi pritapti prie komandos kaip įmanoma geriau. Žaisime iš visų jėgų ir matysime, kaip mums seksis“, – mintimis dalijosi N. Woltersas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)