Likus trims dienoms iki finalinių kovų liko vos 200 bilietų. Vasario 18 d. krepšinio aistruoliai „Švyturio“ arenoje galės stebėti ne tik kovą dėl SIL–Karaliaus Mindaugo taurės, bet ir „Snaiperio“ konkursą, dar dvejas rungtynes ir „Betsafe–Šokėjų kovų“ finalą.

„Klaipėdoje tokio renginio nėra buvę ir akivaizdu, kad net ir be „Neptūno“, šis turnyras įdomus klaipėdiečiams, – sakė Žygimantas Surintas, LKL vykdomasis direktorius. – Parengėme Lietuvoje dar nematytų sprendimų, kurie žavės publiką.“

Daugiau bilietų likę į pirmą varžybų dieną vasario 17 d. – šeštadienį „Švyturio“ arenos lankytojai galės išvysti pusfinalių susitikimus („Dzūkija“–„Lietuvos rytas“ 14.00 val., „Žalgiris“–„Lietkabelis“ 16.30 val.) bei „Oro karaliaus“ konkursą.

Organizatoriai žada ypatingą komandų pristatymą per kiekvienas rungtynes, ant scenos lips Lietuvos muzikos apdovanojimuose šiemet triumfavusi Beatrich.

„Ketvirtfinaliai parodė, kad favoritų taurės turnyre nebūna. Todėl laukiame įtemptų kovų pusfinaliuose, kurie turėtų žavėti bet kurį krepšinio gerbėją“, – neabejojo Ž. Surintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)