Artimiausiomis savaitėmis būsiu pasirengęs pasiūlymams. Mano gydytojas sako, kad būsiu pasirengęs sugrįžti visu 100 procentų“, – pasakojo P. Mickealas.

Amerikietį pastaruosius keletą metų kamavo plaučių embolija, dėl kurios jis du kartus turėjo ilgą laiką praleisti be krepšinio. Dėl tos pačios ligos karjerą baigė Marijonas Petravičius.

Šiuo metu buvęs vienas „Barcelona“ lyderių gyvena ir treniruojasi Majamyje. Anot atleto, jis dirba penkias dienas per savaitę po dvi valandas rytais ir vakarais.

„Jaučiuosi puikiai, turiu daug jėgų, – užtikrintai tvirtino P.Mickaelas, kuris iškart prisiminė praėjusį pavasarį jį dar kartą užklupusią plaučių ligą. – Tai buvo tarsi de javu. Iškart supratau, kas man negerai, nes buvau jau tai patyręs anksčiau“.

Krepšininkas mano, jog praėjusį kartą jo sugrįžimas į didįjį krepšinį nepavyko, nes buvo paskubėta. Anot atleto, po plaučių embolijos sportuoti negalima mažiausiai 8 mėnesius, o P. Mickealas į rikiuotę sugrįžo jau po 6.

P. Mickealas atsleidė, jog juo domėjosi Filadelfijos „76ers“ komanda, tačiau atletas dar buvo nepasirengęs rungtyniauti, todėl atmetė viliojantį pasiūlymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)