Pirmajame tarpusavio susitikime niekaip negalėję rasti kelių link varžovų krepšio, šį kartą Ettore Messinos auklėtiniai galėjo kliautis puolime rezultatyviai žaidusiais Shavonu Shieldsu ir Sergio Rodriguezu. Gynėjų vedami šeimininkai dramatiškose rungtynėse iškovojo pergalę 73:66 ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1-1.

Po šios dvikovos Milane serija keliasi į Stambulą, tačiau ten „Armani“ negalės padėti traumas gavę Malcolmas Delaney ir Sergio Rodriguezas. Jie prisijungė prie kitų žaidėjų traumuotųjų sąraše.

Turėdamas tai galvoje E. Messina išsakė pesimistinę prognozę: „Galėjote matyti trenerio E. Atamano šypseną, jis nebuvo nusiminęs po pralaimėjimo. Jis žino, kad serija jau beveik nulemta. Mes žaisime veikiausiai be keturių ar penkių žaidėjų kitose rungtynėse. Šiandien dar norime pasimėgauti pergale ir jau pradėsime galvoti, kas toliau.“

Vėliau Milano komandos strategas pridūrė, kad bus nepaprastai sunku žaisti išvykoje be tokių žaidėjų kaip M. Delaney, S. Rodriguezas ir Nicolo Melli.

„Galima sakyti, kad serijos pabaiga yra nulemta. Mums reikia stebuklo, kuris kartais nutinka, tačiau realistiškai žiūrint, varžovai tapo absoliučiais šios dvikovos favoritais. Ruošimės ir vyksime į Stambulą, atiduosime viską, bet matome realybę. Žinoma, kad nepasiduosime, tačiau nenoriu, kad auklėtiniai jaustųsi apriboti įsipareigojimų šioje situacijoje“, – pabrėžė jis.

E. Messina teigė, kad didžiuojasi, ką pavyko nuveikti iki šiol.

„Mes kas kelias minutes gauname traumą. Tampa net juokinga, bet aš net nežinau, ką pasakyti. Niekuomet nemačiau atkrintamosiose tiek daug traumų. Nepaisant to, žaidėme garbingai. „Chacho“ (Sergio Rodriguezas) ir Shavonas (Shieldsas) fantastiškai pasirodė. Noriu padėkoti ir fanams. Jie sukūrė nuostabią atmosferą ir padėjo mums laimėti“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją