181 cm krepšininkė iki šiol rungtyniavo Kauno „Aisčių-LSU“ ekipoje ir buvo komandos lyderė. Vos dvi pergales iškovojusi Kauno komanda liks už LMKL atkrintamųjų borto, todėl joms sezonas jau beveik baigtas.

„Prieš lemiamas kovas norėjome pastiprinimo ir, manau, kad J. Marmienė buvo pati geriausia kandidatė. Tiek mano, tiek ir vyriausiojo trenerio Lino Šalkaus mintys dėl šios žaidėjos sutiko, todėl tikimės, kad tai mums bus labai svarbi žaidėja lemiamoms sezono kovoms. Jolanta yra sukaupusi didelę patirtį, buvo komandos lyderė, todėl tokia žaidėja vienareikšmiškai yra labai naudinga“, – pasakojo „Hoptrans-Sirenų“ klubo direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Šį sezoną LMKL J. Marmienė sužaidė 18 susitikimų, per kuriuos ant parketo praleisdavo po 34 minutes, pelnydavo 14,1 taško, atkovodavo 5,2 kamuolio, atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 12,5 naudingumo balų.

Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL) J. Marmienė taip pat žaidė naudingai. Per vidutiniškai 28 minutes rinkdavo po 10,9 taško, sugriebdavo po 4,4 kamuolio, atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus ir pasižymėdavo po 14,7 naudingumo balų.

„Hoptrans-Sirenų“ gretose J. Marmiemė turėtų debiutuoti jau ketvirtadienį, kai Kauno rajono klubas namuose priims Šiaulių „Šiaulių-Universiteto“ krepšininkes.