Tai bus ketvirtasis K. Balčiūnaitės sezonas „Hoptrans-Sirenų“ gretose ir jau vienuoliktasis sezonas žaidžiant Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL).

Patyrusi žaidėja ir toliau ekipoje užims svarbias pareigas – antrus metus iš eilės komandos draugės K. Balčiūnaitę išrinko kapitone.

Praėjusį sezoną 177 cm puolėja buvo viena naudingiausių savo ekipoje ir vidutiniškai per susitikimą pelnydavo 10,2 taško, sugriebdavo 9,9 kamuolio, atlikdavo 3,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 18,5 naudingumo balų.

Geriausią savo praėjusio sezono pasirodymą „Hoptrans-Sirenų“ krepšininkė surengė mače prieš „Šiaulių-Universiteto“ klubą. Beveik 38 minutes ant parketo praleidusi puolėja tą kartą pelnė 18 taškų, atkovojo net 16 atšokusių kamuolių, 6 kartus perėmė kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko net 36 naudingumo balus.

Praėjusio sezono LMKL uždarymo ceremonijoje „Hoptrans-Sirenų“ puolėja antrus metus iš eilės atsiėmė apdovanojimą, kaip daugiausiai lygoje perėmusi kamuolių krepšininkė. K. Balčiūnaitė taip pat du kartus buvo apdovanota kaip daugiausiai kamuolių atkovojusi LMKL žaidėja.

Kitą sezoną „Hoptrans-Sirenos“ rungtyniaus ne tik LMKL bet ir Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL).

Sutartis su klubu jau turi Akvilė Baronėnaitė, Gintarė Jasiunskaitė, Erika Liutkutė, Ieva Prėskienytė, Monika Petrauskaitė, Rasa Knyzaitė, Karolina Ambotaitė, Livija Sakevičiūtė ir Karolina Visockaitė. Ekipai ir toliau vadovaus treneris Linas Šalkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)