Prieš tai 172 cm įžaidėja rungtyniavo Minsko „Horizont“ ekipoje. Baltarusijos lygoje V. Ziuzkova šį sezoną sužaidė penkis susitikimus, per kuriuos ant parketo vidutiniškai praleisdavo po 22 minutes, rinko po 5,8 taško, atlikdavo po 6 rezultatyvius perdavimus bei sugriebdavo 2,4 kamuolio.

Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL) baltarusės statistika buvo ženkliai geresnė. Vidutiniškai per 31 minutę krepšininkė pelnydavo 17 taškų, atlikdavo 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 17,5 naudingumo balų.

Su „Horizont“ ekipa V.Zuzkova jėgas išbandė ir Rytų Europos moterų krepšinio lygoje (EEWBL), kur įžaidėjos statistiniai vidurkiai siekė 6,7 taško, 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir 3 atkovotus kamuolius per rungtynes.

V. Ziuzkovai tai bus jau ne pirma Lietuvos ekipa, kuriai ji atstovaus. 2011–2012 m. sezone baltarusė LMKL rungtyniavo Šiaulių „Rūtos“ gretose. Per savo karjerą įžaidėja taip pat vilkėjo NIKA NMMC (Uzbekistanas), Grodno „Olimpia“, Minsko „Tsmoki“ bei Baltarusijos rinktinės marškinėlius, su kuria dalyvavo ir Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse šią vasarą.

„Hoptrans-Sirenų“ gretose V. Ziuzkova debiutuos jau šį vakarą, kuomet Lino Šalkaus auklėtinės Europos taurės mače susikaus su „Spartak“ ekipa iš Rusijos. Rungtynės Garliavos sporto centre prasidės 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją