„Ši diena mums itin svarbi, džiaugiamės antrus metus iš eilės prisidėdami prie Lietuvos pasididžiavimo, nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės, pergalių ir krepšinio populiarinimo. Tikimės, kad šių metų FIBA Pasaulio krepšinio čempionatas Ispanijoje Lietuvai bus toks pat sėkmingas kaip ir Europos krepšinio čempionatas pernai. „Hesburger“ jau daugelį metų skatina ir vaikų, ir suaugusiųjų aktyvų gyvenimo būdą, dažnai organizuoja sporto šventes bei įvairius fizinio aktyvumo renginius. Sportiškas gyvenimo būdas puikiai dera su mūsų bendrovės aplinkai draugiška politika visose veiklos srityse“, – sakė „Hesburger“ plėtros direktorė Ieva Salmela.

„Malonu, kad energingas ir veržlus tarptautinis tinklas prisideda ir prie Lietuvos krepšinio pergalių tarptautinėse arenose. Tikimės, kad šis bendradarbiavimas bus ilgalaikis ir duos naudos visiems”, – sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

„Hesburger“ papildė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės partnerių gretas pernai vasarą. Restoranų tinklas prisidėjo padedant rinktinei ruoštis Europos krepšinio čempionatui. „Hesburger“ jau daugelį metų bendradarbiauja su sporto federacijomis visose trijose Baltijos šalyse bei Suomijoje. 2009 metais už ilgalaikį bendradarbiavimą Suomijoje sporto federacija apdovanojo „Hesburger“ įmonių tinklą „Metų partnerio” prizu.

Apie „Hesburger”

„Hesburger” – Suomijoje įsikūrusi šeimos bendrovė. Restoranų tinklas buvo įkurtas 1966 m., kai miestelyje Naantali buvo atidarytas grilio kioskas. Pirmasis „Hesburger“ restoranas duris atvėrė 1980 m. Turku, ir pamažu užkariavo vietinę rinką bei aplinkinius regionus. Iš viso 404 „Hesburger“ restoranuose dirba 6100 darbuotojų. Lietuvoje bendrovė veikia nuo 2007 m., šiuo metu 37-iuose restoranuose dirba 421 žmogus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)