„Aš kalbėjau su D. Blattu kai jis viešėjo čia, Majamyje, o „Cavaliers“ žaidė su „Heat“. Aš iš anksto jį perspėjau, kas gali atsitikti“, – JAV žiniasklaidai pareiškė dalį Majamio klubo akcininkų valdantis R. Katzas.

Anot jo, L. Jamesas, būdamas „Heat“ nariu, klubo vadovybę ragino atleisti ir Majamio ekipai vadovavusį strategą Ericą Spoelstrą, todėl D. Blatto išmetimas iš trenerio posto jo visiškai nenustebino.

„Būdamas Majamyje L. Jamesas mums visiškai aiškiai pasakė, kad nori trenerio atleidimo. Tačiau netrukus prezidentas Patas Riley pažymėjo, kad žaidėjas negali nurodyti, kaip valdyti klubą. Manau, tai buvo viena iš esminių priežasčių, privertusių LeBroną sugrįžti į Klivlandą“, – dėstė milijonierius.
Pasak R. Katzo, kuriam priklauso ir dalis Tel Avivo „Maccabi“ akcijų, išvykdamas iš Majamio L. Jamesas apgavo „Heat“ klubo vadovus.

„L. Jamesas mus apgavo, mes nesitikėjome jo išvykimo. Be to, jis paskatino ir daugiau negerų sprendimų. Pavyzdžiui, naujokų biržoje pasirinkome Shabazzą Napier, kuris buvo pašauktas tik dėl to, kad to norėjo L. Jamesas“, – žodžių į vatą nevyniojo R. Katzas.

Pats L. Jamesas purtosi sąsąjų su D. Blatto atleidimu ir teigia, kad krepšinio specialisto atleidimas jam pačiam tapo dideliu netikėtumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)