ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis praneša, kad abi pusės sutarė dėl aštuonerių metų ir 120 mln. JAV dolerių sutarties pratęsimo.

Šiuo metų 53-ejų E. Spoelstra yra antras geriausiai apmokamas treneris NBA lygoje, nusileidžiantis tik San Antonijaus „Spurs“ strategui Greggui Popovichiui, uždirbančiam 19 mln. JAV dolerių per sezoną.

E. Spoelstra „Heat“ treneriu tapo 2008 m. ir tai yra vienintelė komanda, kurioje jis yra dirbęs kaip vyriausias treneris. Per šį laikotarpį jis šešiskart atvedė komandą į NBA finalą ir dukart tapo čempionu.

Karjerą Majamio organizacijoje jis pradėjo 1995 m. kaip vaizdo koordinatorius.

Praėjusį sezoną „Heat“ reguliariame sezone užėmė tik aštuntą vietą, bet nukeliavo iki finalo, kuriame nusileido Denverio „Nuggets“. Šį sezoną traumų persekiojama „Heat“ kol kas žengia penktoje Rytų konferencijos vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją