Šie vyrai plušo su rezervine komanda ir sužaidė trejas draugiškas rungtynes su Jordanija, o dabar jau yra Kaune, kur sportuoja su pagrindinės rinktinės kandidatai.

Viso Kazys Maksvytis rinksis iš 18 krepšininkų, o apsispręsti jam padės ne tik treniruotėse matomas vaizdas, bet ir likusios 8 kontrolinės rungtynės.

Rezervinei rinktinei vadovavęs Darius Songaila sakė, kad D. Giedraitis, D. Sirvydis ir M. Jogėla tikrai turi šansų prasibrauti į galutinį dvyliktuką, kuris varžysis pasaulio čempionate rugpjūčio 25-rugsėjo 10 d.


„Čia gal būtų labiau klausimas vyriausiajam rinktinės treneriui. Bet visi turi visus šansus. Niekam nėra užkirstas kelias. Vis tiek, kaip matome, vasara nebuvo tokia, kad suvažiuotų visi geriausi. Visi turi savo galimybes. Viskas priklausys nuo to, kaip tu žaisi ir kaip būsi nusiteikęs dirbti“, – tvirtino D. Songaila.

„Kad pasikvies D. Sirvydį ir M. Jogėlą – prognozavau, nes šiose pozicijose rinktinė neteko daug žaidėjų. Normalu, kad norisi aiškumo ir patikrinti daugiau žaidėjų ten, kur yra silpnesnė vieta. Dėl D. Giedraičio – gerai atrodė ir Augustas Marčiulionis, bet sprendimas turbūt buvo priimtas dėl to, kad K. Maksvytis geriau pažįsta Dovydą, o Augustas turi...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją