Prieš rungtynes su Milano „Olimpia“, tribūnose greta žalgiriečių įėjimo į aikštę zonos buvo jaunasis komandos aistruolis, kuris šventė savo gimtadienį, o jo noras buvo paprastas – K. Evanso marškinėliai.

Visgi, šios dovanos amerikiečiui įteikti nepavyko, o po rungtynių pats krepšininkas teigė, jog norėjo jam padovanoti savo marškinėlius, bet vaiko šis nebesurado.

„Tikėjausi, kad po rungtynių jis bus toje pačioje vietoje, bet jo ten nebuvo. Liūdna, kad negalėjau to padaryti, nes noriu atsidėkoti už tokią fanų rodomą meilę, tikrai būčiau davęs jam marškinėlius“, – po rungtynių kalbėjo „Žalgirio“ lyderis.

Tiesa, šiam norui bus lemta išsipildyti. „Basketnews“ „Instagram“ paskyroje pakomentavo jaunuolio tėtis, kuris paaiškino visą situaciją.

„Plakatas buvo pagamintas lapkričio 3 dieną. Mūsų nebebuvo, nes apsauginis paprašė išeiti. Jaunuolis kažkiek nuliūdo, bet po tiek palaikymo nuotaika labai pasitaisė“, – komentavo jaunojo sirgaliaus tėtis.

Į tai sureagavo pats Kauno „Žalgirio“ klubas, kuris pakvietė tėtį su sūnumi apsilankyti paskutinėse Eurolygos rungtynėse prieš Madrido „Real“ ir pažadėjo, jog gimtadieninis noras bus išpildytas.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Real“ įvyks balandžio 11 dieną. Tai bus paskutinės Eurolygos reguliariojo sezono rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)