Už Ispanijos rinktinę žaidžiantis krepšininkas nuo sezono pabaigos yra įsipainiojęs sukūryje gandų, kol visi bando išsiaiškinti, kur kitais metais žais žvaigždė.

Paskutiniu metu, kaip pagrindinis favoritas pasirašyti sutartį su N. Mirotičiumi buvo laikomas „Partizan“ klubas. Pasak 32 metų žaidėjo, jis norėjo žaisti kažkur Serbijoje. Tačiau krepšininką užplūdo neigiami komentarai apie jį ir jo šeimą, o tai rimtai jį atgrasė.

„Kai viešąją erdvę pasiekė žinios apie mano kalbas su „Partizan“ klubu, mane užplūdo grasinimai ir įžeidinėjimai, kurie mane labai suglumino ir net išgąsdino.

Aš nenoriu būti žmogus, kuris sukiršina didelę masę žmonių tarpusavyje, ypač dėl tokio dalyko kaip krepšinis. Dėl savęs ir mano šeimos saugumo, aš nusprendžiau, kad nenoriu gyventi ir žaisti tokioje atmosferoje", – pasakojo N. Mirotičius „Instagram“ įraše.

Buvusi „Barca“ žvaigždė patikslino, kad nesulaukė jokių grasinimų iš „Crvena Zvezda“ pusės, tačiau krepšininkas nusprendė, jog nepasirašys kontrakto su jokia Serbijos komanda.

208 cm ūgio krepšininkas Eurolygoje per 25 minutes vidutiniškai pelnydavo 15,4 taško, sugriebdavo 4,3 kamuolio ir atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją