Tiesa, šįkart Graikijos grandų akistata buvo gerokai atkaklesnė nei tapo įprasta pastaraisiais sezonais.

„Olympiakos“ pirmavo didžiąją dalį rungtynių, vis dėlto PAO oponentų iš akiračio nepaleido ir iki pat ketvirto kėlinio pabaigos stengėsi minti ant kulnų.

Galiausiai dviejų lietuvių atstovaujamam klubui teko kelti baltą vėliavą pralaimėjus rezultatu 74:76 (21:21, 17:25, 20:13, 16:17).

Mariui Grigoniui tai buvo pirmosios rungtynės Graikijos čempionate nuo praėjusio spalio. Lietuvos rinktinės gynėjas kurį laiką tvarkėsi sveikatos bėdas, o vėliau nebuvo registruojamas dėl legionierių limito.

Sekmadienį jis žaidė 28 min. ir pelnė 13 taškų (3/5 dvitaškių, 1/6 tritaškių, 4/4 baudų), atkovojo 5 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Naudingas buvo Artūras Gudaitis – vidurio puolėjas per 23 min. surinko 10 taškų (3/5 dvitaškių, 4/5 baudų), 8 atkovotus kamuolius, 3 rezultatyvius perdavimus ir 2 blokus, tačiau baigė mačą anksčiau laiko dėl išnaudoto asmeninių pražangų limito.

Rezultatyviausiai šeimininkų gretose rungtyniavo Dwane‘as Baconas (17 tšk.), Parisas Lee pridėjo 14 tšk.

Nugalėtojams 13 taškų atnešė Giannoulis Larentzakis, po 12 – Isaiah Canaanas ir Shaquielle'as Mckissicas.

Tai buvo 12-a iš eilės „Olympiakos“ pergalė prieš „Panathinaikos“ tarpusavio rungtynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)