Ši naujiena puikuojasi „Live Sport“ laikraščio viršelyje, o jos autorius – žurnalistas Sotiris Vertakis. Pridedama, kad abi pusės susitarė dėl vienerių metų trukmės sutarties.


„Viskas, kas yra skelbiama apie mūsų planus, pasirašymus ar susitarimus yra netiesa“, – savo ruožtu socialinuose tinkluose paskelbė klubas.


Šį sezoną 27-erių gynėjas Eurolygoje fiksuoja 17,3 taško (45,3 proc. trit.), 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir 18,6 naudingumo balų vidurkius.

Pagal rezultatyvumą 190 cm ūgio krepšininkas yra ketvirtas visoje Eurolygoje, naudingumą – septintas.

K. Evansas „Žalgiryje“ žaidžia antrą sezoną – pirmąjį anksčiau laiko nutraukė sunki Achilo sausgyslės trauma, tačiau amerikietis įrodė, kad yra pilnai atsistatęs ir pasveikęs.

Prieš persikeldamas į Kauną jis sezoną praleido Tel Avivo „Maccabi“ klube. „Olympiakos“ komandos marškinėlius vilki lietuvis Ignas Brazdeikis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)