Teigiama, kad Milano „Olimpia“ vasarą palikęs lietuvis yra pirmasis kandidatų į laisvą puolėjo poziciją sąraše, o Graikijos klubas jau pradėjo derybas.

D. Blattui įspūdį esą daro M. Kuzminsko gebėjimai atakuojant iš tolimesnių distancijų ir atletiškumas.

Praėjusiame Eurolygos sezone 29-erių vilnietis per rungtynes vidutiniškai rinko 8,5 taško ir 3,3 atkovoto kamuolio. „Olimpia“ gretose jis tenkinosi antraeiliu vaidmeniu, o į Milaną atvykęs naujasis ekipos strategas Ettore Messina lietuvio paslaugų nebepageidavo.

Ketvirtadienį „Olympiakos“ oficialiai paskelbė apie 23-ejų aukštaūgio iš JAV Ethano Happo atvykimą, tačiau pažymima, kad JAV studentų pirmenybes (NCAA) ką tik palikęs naujokas neturi jokios įtakos planams dėl M. Kuzminsko.

Anksčiau skelbta, kad Lietuvos rinktinės puolėjas derasi su Graikijos, Turkijos ir Rusijos klubais, taip pat buvo pasirodę pranešimų apie pusės milijono eurų vertės Kauno „Žalgirio“ pasiūlymą.

Pats M. Kuzminskas yra sakęs, jog norėtų naują darbovietę sužinoti iki kitą savaitę startuojančios nacionalinės komandos pasiruošimo planetos pirmenybėms stovyklos pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)