Nors PAO užtikrintai laimėjo pirmąjį kėlinį (25:13), svečiai įpusėjus antrajam atstatė pusiausvyrą ir tolesnė kova vyko taškas į tašką – 25:25.

OLY komanda, kuriai nepadėjo sunegalavęs Kostas Sloukas, neteko ir iš aikštės išvaryto Thomaso Walkupo, o po didžiosios pertraukos traumą patyrė ir Saša Vezenkovas.

Nugalėtojams abu lietuviai – Marius Grigonis (33 min., 3/12 metimai iš žaidimo, 1/2 bauda, 4 rez. perd.) ir Artūras Gudaitis (23 min., 4/6 dvitaškiai, 0/2 baudų, 5 atk. kam., 1 rez. perd.), dvikovą pradėję starto penkete, surinko po 8 taškus.

Parisas Lee ir Mateuszas Ponitka sukaupė po 12 taškų. Lenkas įmetė ir lemiamą tritaškį.

„Olympiakos“ gretose išsiskyrė Kostas Papanikolaou su 15 (7 rez. perd.), Th. Walkupas su 14 ir Moustapha Fallas su 11 taškų.

Akistatą arenoje stebėjo ir NBA superžvaigždė Giannis Antetokounmpo.


Primename, kad prieš pirmąją akistatą, kurią rezultatu 73:70 laimėjo šeimininkai, „Taikos ir draugystės“ rūmų teritorijoje „Olympiakos“ sirgaliai atakavo „Panathinaikos“ delegaciją.

Graikijos lygos vadovai už tai nubaudė OLY – Pirėjo atstovai vieną namų mačą turės žaisti be žiūrovų.

Tiesa, šiai nuobaudai taikoma penkių dienų išlyga, taigi ji įsigalios tik penktąją finalo dvikovą, jei jos šiemet prireiks, arba pirmajam kito sezono susitikimui.

Ispanijos ACB lygos pusfinalyje atsitiesė Madrido „Real“ vyrai.

Eurolygos čempionai antrose serijos iki trijų pergalių rungtynėse namuose 90:73 (22:14, 14:26, 27:19, 27:14) pranoko Badalonos „Joventut“ ekipą ir išlygino rezultatą – 1-1.

Net 27 taškus sušveitė Guerschonas Yabusele, 15 pridėjo Mario Hezonja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją