„Viskas labai patiko“, – pasakojo iš įspūdingo renginio sugrįžusi ir prie „Kibirkšties“ komandos treniruočių prisijungusi G. Meškonytė. – Buvo įdomu ne tik stebėti visus konkursas, bet ir pamatyti daug įvairiausių pasirodymų, scenos žvaigždžių. Kanadoje NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis vyko pirmą kartą, todėl visi labai džiaugėsi, salėje ir aplink ją buvo nuostabi atmosfera.“.

181 cm ūgio sostinės klubo puolėja labiausiai laukė konkursų dienos, kurios metu krepšininkai demonstravo individualius įgūdžius.

„Man įdomiausias buvo dėjimų konkursas. Visi dėjimai buvo įspūdingi, daugelis iš jų anksčiau nematyti“, – vardino Lietuvos jaunių rinktinės žaidėja.

G. Meškonytė juokiasi, kad labiausiai norėjo pamatyti karjerą baigiantį Los Andželo „Lakers“ klubo lyderį Kobe Bryantą ir „Golden State Warriors“ komandos rezultatyviąją žvaigždę Stepheną Curry.

„Man pavyko pamatyti S. Curry, Russellą Westbrooką, Draymondą Greeną, Jamesą Hardeną, Klay Thompsoną, Chrisą Paulą, Carmelo Anthony ir kitus. Taip pat buvo įdomu išvysti ir ankstesnes žvaigždes, tokias kaip Tracy Mcgrady, Magicas Johnsonas, Charles Barkley, Shaquille O'Nealas“, – vardino „Kibirkšties“ puolėja.

G. Meškonytė lankė ne tik įvairiausius krepšinio renginius, tačiau savo laiką skyrė ir pažinčiai su Kanada.

„Buvau nuvykus prie Niagaros krioklių, apsilankiau Toronto CN bokšte, NHL šlovės muziejuje“, - pasakojo puolėja.

Gabija Meškonytė prie Niagaros krioklių

Jau šią savaitę G. Meškonytė ir „Kibirkšties“ komanda tęs kovas Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL). Vilnietės penktadienį (vasario 26-ą d.) savo aikštėje priims Kauno rajono „Sirenų“ krepšininkes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją