Tarp treniruočių ir rungtynių R.Giedraitis rado laiko pasikalbėti su savo kambarioku Lietuvos nacionalinėje rinktinėje – Mindaugu Kuzminsku. Visas pokalbis bus rodomas penktadienį 18.30 val. „Delfi TV“ laidoje „Iš rūbinės“. Tai bus jau šeštasis M. Kuzminsko interviu su krepšinio pasaulio žmonėmis.

„Pradžioje galvojau, kad visas tas sezono pratęsimas bus nesąmonė, tačiau dabar tuo džiaugiuosi. Žaisime iki birželio pabaigos – liepą ir rugpjūtį bus galima pailsėti. Išsiaiškinsime, kas bus čempionai aikštėje, o ne kabinetuose. Labai smagu“, – laidoje „Iš rūbinės“ pasakojo R. Giedraitis.

Rokas šį sezoną demonstruoja puikią sportinę formą ir „Eurolygoje“ vidutiniškai pelnydavo 13,8 taško, atkovodavo 4 kamuolius ir atlikdavo 1,4 rezultatyvaus perdavimo. Nors gynėjo ir puolėjo pozicijose galintis žaisti lietuvis dar turi galiojantį kontraktą su ALBA klubu, tačiau Europos galingieji jau suka ratus aplink R. Giedraitį.

„Kol kas konkretaus pasiūlymo ant stalo nėra ir esu ALBA narys, – M. Kuzminskui laidoje „Iš rūbinės“ sakė R. Giedraitis. – Teisybė, kad jau prieš kelis mėnesius dėmesį rodė Madrido „Real“, domėjosi ir žiūri. Prieš mėnesį buvo žinių iš Atėnų „Panathinaikos“.

Jau ano sezono metu didelį dėmesį rodė Maskvos srities „Chimki“, kurie siūlė net dvigubai daugiau pinigų. Susidomėjimo daug, tačiau kol kas niekur nekeliauju. Ar domisi „Žalgiris“? Ne, Kauno klubas nei su manimi, nei agentu dabar nekalbėjo.“

Rokas jau anksčiau yra atsisakęs galimybės vykti į NBA Vasaros lygas ir ten pademonstruoti savo galimybes. Lietuvis tokios pačios nuomonės laikosi ir dabar.

„Aš nenorėdavau važiuoti ir dabar niekas nepasikeitė – į NBA Vasaros lygą nevykčiau. Aišku, NBA yra kiekvieno krepšininko svajonė, tačiau, tai turėtų būti jau normali sutartis ir pasiūlymas, o ne Vasaros lyga“, – pasakojo R. Giedraitis.

Lietuvos rinktinės krepšininkas laidoje „Iš rūbinės“ taip pat pasakojo, kad jaunystėje ne kartą norėjo mesti krepšininko kelią, nes nebematė savęs žaidžiančio. R. Giedraitis prisipažino, kad karjeros pabaigoje dar norėtų sužaisti Šiaulių ir Mažeikių komandose.

Jau šį penktadienį 18.30 val. per „Delfi TV“ R. Giedraičio pasakojimas apie kalbas, kad krepšinyje yra tik dėl tėčio, žaidimą Lietuvos jaunimo rinktinėje, debiutą nacionalinėje komandoje, pergalių šventimą, geriausius bendraklubius ir daug kitų gyvenimo istorijų – laidoje „Iš rūbinės su Samsung Galaxy S20: Kuzminskas kalbina Giedraitį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)