32-ejų amerikietis prieš savaitę vėl suvienijo jėgas su Ettore Messina, kuris jau buvo treniravęs įžaidėją dalį praėjusio sezono.

Šį sezoną Serbijos sostinėje Sh. Napieras nebuvo nė perpus tiek naudingas kaip debiutuodamas Eurolygoje. Nors rinko 9,8 taško vidurkį, jo pataikymas šlubavo, o kitais aspektais atakų organizatorius niekuo neišsiskyrė – klysdavo beveik taip pat dažnai (vid. 1,8) kaip ir asistuodavo komandos draugams (2,3).

Anot „Crvena Zvezda“ gynėjo N. Nedovičiaus, legionierius iš JAV sunkiai pritapo prie komandos, o dėl to vargo turėjo visas kolektyvas.

„Per 10 savo karjeros metų nebuvau matęs, kad būtų taip taikstomasi su vienu žmogumi. Nekalbu tik apie klubą, mes, žaidėjai, lygiai taip pat palaikėme Shabazzą. Tam skyrėme daug energijos, kurią vietoje to būtume galėję panaudoti svarbiems dalykams. Dabar, kai jis išvyko, taip ir padarysime, ir gyvenimas mums neabejotinai bus lengvesnis“, – kalbėjo 32-ejų serbas.

Primename, kad „Crvena Zvezda“ marškinėlius šiame sezone vilki ir lietuvis Rokas Giedraitis, o komandai vadovauja graikas Ioannis Sfairopoulos, praėjusį spalį pakeitęs atleistą Duško Ivanovičių. Eurolygoje Belgrado klubas žengia laipteliu aukščiau nei Kauno „Žalgiris“ – 15-as (6/10).

Tuo metu Sh. Napieras Italijoje užėmė E. Messinai nebereikalingo Kevino Pangoso vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją