Pastaruoju metu puikią fizinę formą demonstruojantis 24-erių metų 207 cm ūgio „centras“ padėjo savo komandai dukart įveikti Plungės „Olimpą“. Per dvi dienas krepšininkas surinko 61 naudingumo balą ir buvo pripažintas geriausiu NKL savaitės krepšininku.

Penktadienį (lapkričio 29 d.) aukštaūgis į „Olimpo“ krepšį įmetė 20 taškų (7/11 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 3/4 baudos), atkovojo 12 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 24 naudingumo balus.

Dar efektyvesnis R. Čepanonis buvo antrose komandų tarpusavio rungtynėse, kuomet pelnė 27 taškus (10/11 dvitaškiai), atkovojo 13 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 37 naudingumo balus.

Po puikaus savaitgalio Joniškio komandos centras pakilo į šeštą vietą rezultatyviausių (16,1 tšk.) ir efektyviausių (17,2 naud. bal.) krepšininkų statistikos kategorijose tarp visų lygos žaidėjų.

Kiti pretendentai į NKL savaitės krepšininko titulą buvo Antanas Udras („Vilnius-MRU“), Deividas Keburys (Plungės „Olimpas“), Vytautas Pikalavičius („Mažeikiai“) ir Tomas Rakauskas (Radviliškio „Radviliškis-Juodeliai“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)