Penktadienį (spalio 19 d.) pergalingose rungtynėse su Birštono „Jazz – Diremta“ puolėjas pelnė 19 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir išprovokavo 5 varžovų pražangas.

Šeštadienį (spalio 20 d.) A. Maneikio komanda kovojo su Alytaus „Dzūkija“. Rungtyniaudamas prieš NBA patirties turintį 218 cm ūgio Cezary Trybansky, krepšininkas pelnė 28 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir surinko +28 naudingumo balus.

Po šešių turų (du iš jų A. Maneikis praleido dėl traumos) „Plungės“ krepšininkas NKL rezultatyviausių žaidėjų statistikos kategorijoje yra antras (vid. po 20 taškų per rungtynes). Jį lenkia tik Šakių „Zanavyko“ žaidėjas Edgaras Stanionis.

Kiti pretendentai į savaitės geriausio NKL žaidėjo titulą buvo Tomas Gaidamavičius (Pakruojo „Meresta“), C. Trybanski (Alytaus „Dzūkija“), E. Stanionis (Šakių „Zanavykas“) ir Vaidas Trepočka (Radviliškio „Radviliškis–Juodeliai“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)