Penktadienį (spalio 12 d.) rungtynėse su Vilniaus „Šarūno Marčiulionio KA–Twomen“ komanda gynėjas pelnė 24 taškus, atkovojo 4 kamuolius, komandos draugams atidavė 9 rezultatyvius perdavimus ir surinko +24 naudingumo balus.

Šeštadienį (spalio 13 d.) „Merestos“ lyderis T. Gaidamavičius į „Radviliškio–Juodelių“ ekipos krepšį įmetė 18 taškų, atkovojo 5 kamuolius, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir rungtynes baigė su +24 naudingumo balais.

Po keturių turų T. Gaidamavičius NKL yra trečias tarp rezultatyviausių ir daugiausiai rezultatyvių perdavimų atlikusių krepšininkų.

Kiti pretendentai į NKL savaitės žaidėjo titulą buvo O. Mačernis (Mažeikių „Mažeikiai“), M. Paliukėnas (Vilniaus „Statyba“), I. Razutis (Plungės „Olimpas“), A. Mineikis (Marijampolės „Sūduva–Mantinga“) ir A. Udras (Vilniaus „Perlas–MRU“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją