Ištyrusi A. Jeffersono mėginį NBA antidopingo komisija atrado pažeidimų ir krepšininką suspendavo 5 rungtynėms, už kurias puolėjui nebus mokamas atlyginimas. Sankcijos įsigalios iš karto, kai tik krepšininkas bus pasirengęs sugrįžti ant parketo.

Išgirdęs šią žinią A. Jeffersonas nepaprastai susikrimto.

„Aš labai labai atsiprašau klubo, jo vadovų, savo komandos draugų. Nuvyliau labai daug žmonių, tarp kurių – ir visi „Hornets“ gerbėjai. Nepaprastai apgailestauju, nes NBA krepšininkai turi būti pavyzdžiu juos stebinčiam jaunimui. Pažadu, kad tokie dalykai nebepasikartos“, – į krūtinę mušėsi A. Jeffersonas, šiuo metu besigydantis skaudančią kairiąją koją.

Skaičiuojama, kad dėl suspendavimo A. Jeffersonas praras apie 613 tūkst. dolerių.

Nors informacija apie tai, kokias narkotines medžiagas vartojo krepšininkas, viešai nėra skelbiama, įprastai penkių rungtynių suspendavimą NBA skiria žaidėjams, kurių kraujyje aptinkama marihuanos pėdsakų.

Šiame NBA sezone A. Jeffersonas vidutiniškai pelno po 13,7 taško ir atkovoja po 6,4 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)