Garsus žurnalistas sukritikavo katalonų klubo veiksmus.

„Vos prieš ketverius metus „Barcelona“ pradėjo naują projektą, kuriuo siekė atgaivinti išsikvėpusią krepšinio sekciją. Jie ieškojo titulų ir kartu norėjo atgaivinti sirgalių entuziazmą, kad šie ir vėl užpildytų „Palau Blaugrana“ areną. Pirmasis tikslas buvo pasiektas tik iš dalies – nepavyko iškovoti taip ilgai laukiamo Eurolygos trofėjaus, bet antrasis pasiektas su kaupu. Dabar viskas yra sugriaunama.

Taip, delikati klubo finansinė situacija diktuoja sąlygas. Bet viskas gali būti atlikta įvairiais būdais ir dabar atrodo, kad dabartiniame „Barcelonos“ pertvarkyme yra daugiau improvizacijos negu planavimo“, – rašė jis.

„Mundo Deportivo“ žurnalistui itin užkliuvo atsisveikinimai su treneriu Š. Jasikevičiumi ir lyderiu Nikola Mirotičiumi bei tai, kaip apie šiuos įvykius komunikavo klubas.

„Mirotičius paskelbė, kad su juo nebuvo kalbėta apie atlyginimo mažinimą, komanda tą neigė. Po kelių dienų Juanas Carlosas Navarro paskelbė, kad nemato jokių problemų Š. Jasikevičiui toliau treniruoti komandą, bet dabar su juo atsisveikinama. Jį pakeičia kitas klubo simbolis Rogeris Grimau – puiki asmenybė, bet dar neturinti elitinio krepšinio patirties. Tai lengvas sprendimas – R. Grimau dirbo klube ir palaiko puikius santykius su J.C.Navarro ir prezidentu Juanu Laporta, bet kartu ir labai rizikingas“, – vertino J. Huguetas.

Komandoje kalbama ir apie daugiau permainų – jaunasis Jamesas Nnaji buvo pakviestas NBA naujokų biržoje, siekiama atsikrayti dar keliais kontraktais.

Gerai ekipos vidų pažįstančiam žurnalistui tai kelia klausimų ir nerimo.

„Komanda gali turėti vietinių žaidėjų trūkumo bėdą Ispanijos lygoje. Atrodo, kad rūbinėje niekas nesupranta, kas vyksta. Visiškas chaosas“, – gėlė jis.

Kiek anksčiau „Barcelona“ pranešė, kad dėl finansinės situacijos mažins biudžetą – pirmieji žingsniai jau atlikti paleidžiant Š. Jasikevičių ir N. Mirotičių. Tai gali padėti sutaupyti apie 7 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją