„Tai buvo labai kietos rungtynės. „Žalgiris“ žaisdamas įdeda labai daug energijos, daug taškų renka iš po krepšio. Bandėme tai stabdyti, tačiau varžovai pataikė nemažai sudėtingų metimų. Taip pat mes šiandien labai prastai rinkome taškus nuo baudų metimo linijos. Tai ir buvo esminiai nesėkmės faktoriai. Linkiu „Žalgiriui“ sėkmės ateityje“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Uniks“ ekipos strategas Argiris Pedoulakis.

„Labai su nerimu laukiau šių rungtynių Halėje. Man pačiam čia yra sentimentų, gražių, skaudžių prisiminimų. Labai smagu, kad šiandien pasiekėme pergalę prieš stiprų varžovą ir išsaugojome vietą turnyro lentelėje. Tačiau neįvykdėme arba tik dalinai užduoties stabdyti Keithą Langfordą. Bet kokiu atveju, gera gynyba šiandien buvo esminis faktorius. Šiandien mus į priekį vedė stebuklingai žaidęs Jamesas Andersonas. Be jokios abejonės, sirgaliai šiandien buvo mūsų šeštas žaidėjas“, - po rungtynių kalbėjo „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas.

„Tai buvo sunkios rungtynės. Nors „Uniks“ komanda į Eurolygą pateko tik po kvalifikacinio turnyro, nereikia galvoti, kad varžovai nėra stiprūs. Tai tikrai Eurolygos lygio komanda. Prieš šias rungtynes buvo sukeltas didelis ažiotažas, nes žaidėme Halėje. Tai manau šiandien mums išėjo į naudą“, - po rungtynių kalbėjo Artūras Milaknis.

„Žaisti Sporto halėje buvo tikrai puikus jausmas. Galima sakyti, kad dar geriau nei arenoje. Čia visi žiūrovai arti, triukšmas didžiulis – sunku girdėti komandos draugus ir trenerius. Po rungtynių treneris nežarstė man pagyrų – tiesiog pagyrė visus žaidėjus neišskiriant nė vieno“, - kalbėjo lemiamą kamuolį perėmęs ir paskutinį varžovų metimą blokavęs Vaidas Kariniauskas.

Tuo tarpu G. Krapikas klausimą apie didelį triukšmą priėmė su humoru.

„Žinote, kartais žaidėjai manęs negirdi ir tuščioje salėje“, - juokavo G. Krapikas.

Beje, rungtynės halėje turėjo ir politinį atspalvį – Kauno fanai ne pačiais gražiausiais žodžiais išlydėjo Rusijos klubo krepšininkus, skanduodami keiksmažodžius skirtus Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)