„Žinojome, kad varžovai nuo pat pradžių žais labai kietai, nes tai jų paskutinė galimybė išlikti kovoje dėl patekimo į kitą etapą. Po rungtynių nedelsiant pasveikinau „Dinamo“ trenerį Sacchetti. Komanda visas rungtynes žaidė labai energingai ir ji buvo verta pergalės“, – sakė G. Krapikas.

Sasario klubo treneris Romeo Sacchetti kalbėjo, jog jo auklėtiniai visada turi žaisti su tokia energija. „Šiąnakt buvo svarbios rungtynės, nes tai mums istorinė pergalė Eurolygoje. Mes 35 minutes žaidėme labai intensyviai ir gynėmės kietai. Tačiau mūsų laukia dar penkios rungtynės. Mes visada turime žaisti su tokia energija“, – kalbėjo specialistas.

Komandos legionierius Shane‘as Lawalis džiaugėsi, jog ekipa susigrąžino pasitikėjimą ir galvoja apie TOP 16.

„Mes sunkiai dirbome, kad iškovotume pergalę. Tai pirmas kartas, kada mes gerai sužaidėme tris kėlinius. Vis dar galime patobulėti. Susigrąžinome pasitikėjimą. Turime laimėti kitas rungtynes, dar kitas ir dar vienas. Mes galime patekti į TOP 16 etapą“, – sakė atletas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)