Graikai su 5 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais E grupėje užima ketvirtą vietą. „Žalgiris“ per dešimt TOP-16 etapo turų iškovojo 4 pergales ir patyrė 6 pralaimėjimus.

„Manau, „Žalgiris“ šiandien buvo geresnis. Šeimininkai žaidė agresyviau ir labiau norėjo pergalės. Tuo tarpu mes atrodėme visiškai kitaip, nei planavome ir ruošėmės. Šlubavo mūsų gynyba. Manau, pirmos 20 minučių buvo pačios blogiausios šį sezoną Eurolygoje. Gaila, tačiau labai svarbiose rungtynėse mes neparodėme noro“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Panathinaikos“ strategas Duško Ivanovičius.

„Sezonas ilgas, tad normalu, kad būna geresnių ir prastesnių etapų. Džiaugiuosi, kad pavyko iškovoti pergalę. Buvome gerai nusiteikę, puikiai įvykdėme žaidimo planą - žaidėme agresyviai tiek puolime, tiek gynyboje. Manau, tai ir buvo pagrindinis veiksnys lėmęs pergalę“, - kalbėjo Artūras Milaknis.


„Sveikinu komandą, su labai svarbia pergale. Ne tik dėl to, kad išlikome kovoje dėl kelialapio į kitą etapą. Kur kas svarbiau, po nesėkmių ruožo pajausti pergalės džiaugsmą. Gal nežaidėme labai gražiai, tačiau žaidėme pergalingai. Sirgaliai mus labai palaikė antroje sunkioje rungtynių pusėje. Tai mums labai padėjo. Kalbant apie žaidimą, tai puolėjai atakuoja taip, kaip leidžia gynyba. Antroje rungtynių pusėje jie pradėjo pataikyti ir buvo labai sunku. Bet už viską svarbiau yra pergalė. Šiandien turėjome galimybę pelnyti dar daugiau taškų, tačiau buvo žemas mūsų pataikymo iš dvitaškio zonos procentas. Taigi, potencialio turime dar nemažai. Belieka jį išnaudoti“, - teigė „Žalgirio“ vyr. treneris Gintaras Krapikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)