„Tenka pasveikinti varžovus su pirma pergale TOP-16. Labai gaila, kad nesugebėjome nuo pradžių žaisti agresyviai. Savo klaidomis leidome jiems lengvai pelnyti taškus, o tada sustabdyti priešininką buvo labai sudėtinga. Tenka pripažinti varžovų pranašumą“, – konstatavo G. Krapikas.

„Visi labai greitai i priekį paskaičiuoja kur geriau, į kokį pogrupį eiti, kur kokias rungtynes laimėti. Tokiame pogrupyje visos rungtynes svarbios, ypatingai žaidžiant namie. O ką, dabar iškelti rankas ir pasiduoti, ir sakyti, kad jau viskas baigėsi? Žinoma ne“, – gynėsi jis, pažymėjęs, kad jau mąsto apie antrąsias TOP-16 etapo rungtynes su Bambergo komanda.

„Žinojome, kad ši komanda yra viena geriausiai puolančių komandų Eurolygoje, turinti naudingiausią lygos žaidėją. Jie puikiai pradėjo išbalansuodami mus, labai gerai užpuolė du prieš du. Taip pat mums nepavyko sustabdyti jų greito puolimo. Stengėmės grįžti, tačiau pabaigoje pritrūko jėgų“, – pripažino Ianas Vougioukas.

G. Krapikas paklaustas, kodėl žalgiriečiams pradžioje nepavyko apsiginti nuo varžovų atakų, teigė, kad tai ne vienintelis faktorius lėmęs tokia tragišką pradžią.

„Mums ne tik nepavyko apsiginti prieš pikenrolą. Mes daug klydome, leidome jiems pasijusti rungtynių šeimininkais, vietomis perskubėjome. Viskas buvo ne taip, o paskui jau nebesugebėjome jų pasivyti“ , – aiškinosi strategas.

„Jokio jaudulio nebuvo, jie žaidė su dviguba energija išvykoje. Pirmame kėlinyje jie buvo agresyvesni už mus, dėl to ir susikrovė tokį pranašumą. Vėliau juos pasivyti buvo sunku. Pralaimint 20 taškų, prisivyti buvo neįmanoma", - po rungtynių kalbėjo Paulius Jankūnas.

Tuo metu Vitorijos “Laboral Kutxa” strategas Velimiras Perasovičius spaudos konferencijoje džiaugėsi savo auklėtinių nusiteikimu rungtynių pradžioje.

“Labai gerai pradėjome rungtynes, puolime kamuolys gerai judėjo. Tuo pačiu pavyko gerai apsiginti. Trečiame kėlinyje trumpai praradome kontrolę, tačiau gerai sužaidę ketvirtąjį išsaugojome pranašumą ir laimėjome. Labai džiaugiuosi, kad pavyko TOP - 16 pradėti pergale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)