2019-ųjų pasaulio vyrų krepšinio čempionato atrankoje darbuosis Tomas Jasevičius, Gintaras Vitkauskas ir Vilius Mačiulaitis.

T. Jasevičius aplankys Permę, kurioje žais Rusijos bei Bosnijos ir Hercogovinos rinktinės, ir Kretos salą, kurioje susigrums Graikijos ir Estijos krepšininkai.

G. Vitkauskas keliaus į Zadarą – čia susitiks Kroatijos ir Rumunijos krepšininkai. Jo taip pat laukia kelionė į Tbilisį, kuriame žais Gruzijos ir Vokietijos rinktinės.

V. Mačiulaitis lankysis Taline – jis teisėjaus Estijos ir Izraelio rinktinių akistatai.

2019-ųjų Europos moterų krepšinio čempionato atrankoje darbuosis G. Vitkauskas ir Mindaugas Večerskis.

M. Večerskio laukia kelionė į Ružomberoko miestelį Slovakijoje – čia susitiks Slovakijos bei Bosnijos ir Hercogovinos geriausios krepšininkės.

G. Vitkauskas lankysis Stokholme – čia kausis Švedijos ir Kroatijos krepšininkės.

Pirmojo FIBA lango metu lapkričio mėnesį T. Jasevičius bei G. Vitkauskas taip pat darbavosi dvejose atrankos į pasaulio vyrų krepšinio čempionatą rungtynėse, o V. Mačiulaitis teisėjavo vieneriose vyrų ir vieneriose atrankos į Europos moterų krepšinio čempionatą rungtynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)