JAV sostinės krepšininkus svečiai iš Indianapolio nokautavo tritaškiais šūviais, kurių pataikė net 19-a, pasiekdami klubo rekordą. Maža to, kad iš toli pataikė itin daug, tai „Pacers“ darė ir itin taikliai – tritaškius svečiai realizavo net 73 proc. taiklumu.

Pagrindiniu „Wizards“ galvos skausmu tapo Paulo George'o ir C.J. Mileso duetas. Kartu sudėjus šie du krepšininkai surinko net 72 taškus ir realizavo 15 tritaškių iš 17 – P. George'as pataikė 7 iš 8, o C.J. Milesas – 8 iš 9.

P. George'as iš viso pelnė 40 taškų – antrą kartą per savo karjerą NBA.

„Aš pirmą kartą matau kažką panašaus“, – pasižiūrėjęs į tritaškių statistiką po rungtynių plačiai nusišypsojo P. George'as.

„Mes privalome tai kuo greičiau pamiršti ir eiti tolyn. Mes stengėmės, tačiau tiesiog nepasisekė – šiandien užšokome ant komandos, kuri pataikė viską“, – konstatavo „Wizards“ treneris Randy Wittmanas.

„Pacers“: Paulas George'as 40 (7/8 trit.), C. J. Milesas 32 (8/9 trit.), George'as Hillas 14, Monta Ellisas 10.

„Wizards“: Gary Nealas 23, Bradley Bealas 20, Johnas Wallas 18, Nene Hilario 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją