Tai jau antrasis krepšininkas, nusprendęs likti Željko Obradovičiaus vadovaujamoje komandoje: praėjusią savaitę sutartį pratęsė ir Kostas Sloukas.

L. Datome „Fenerbahče“ klubui atstovauja nuo 2015-ųjų. Per ketverius metus 31-erių italas tris kartus tapo Turkijos čempionu (2016, 2017, 2018), du kartus į viršų kėlė Turkijos taurę, o svarbiausias pasiekimas – 2016/2017 sezone iškovotas Eurolygos titulas.

ASVEL klubas antradienį pristatė įžaidėją, pakeisiantį komandoje Mantą Kalnietį. Pastarojo sutartis su klubu baigėsi finišavus sezonui.

Nuo šiol ASVEL atakoms diriguos Jordanas Tayloras. 29-erių krepšininkas į Vilerbaną atvyksta iš Limožo. Praėjusiame Prancūzijos čempionate gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 12,2 taško, atlikdavo po 7 rezultatyvius perdavimus ir fiksuodavo po 15,8 naudingumo balų.

Prieš tai krepšininkas atstovavo „Hapoel“ (Izraelis), Berlyno ALBA ir Stambulo „Galatasaray“ klubams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)