Per paskutines 8 rungtynes tik kartą laimėjusiai Stambulo komandai pergalė buvo reikalinga kaip oras, tačiau pirmas kėlinys lengvo gyvenimo aikštės šeimininkams nežadėjo – teko vytis svečius iš Graikijos.

Perlaužti dvikovos eigą I. Kokoškovo auklėtiniams pavyko tik antrojo kėlinio viduryje. Iniciatyvą perėmusi „Fenerbahče“ ketvirto kėlinio pradžioje turėjo 14 taškų persvarą (68:54), tačiau į paskutinį šturmą pakilęs „Olympiakos“ sugebėjo priartėti (79:74).

Vis dėlto pavojų pajutę I. Kokoškovo auklėtiniai sugebėjo susiimti ir išlaikyti pergalę savo rankose. „Fenerbahče“ pavyko atsigauti ir atsigriebti už pažeminimą praėjusią savaitę Kaune, kai buvo pralaimėta „Žalgiriui“ 62:99.

E. Ulanovas per 17 min. pelnė 2 taškus (1/1 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai), atkovojo kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, dukart prasižengė, išprovokavo 2 pražangas ir surinko 6 naudingumo balus.

Fenerbahče“: Janas Vesely 17, Dyshawnas Pierre 14, Melihas Mahmutoglu 12, Danilo Barthelas 11, Nando De Colo 10 (8 atk.k., 5 rez.p.).

Olympiakos“: Sasha Vezenkovas 17, Livio Jean-Charlesas 12, Vassilis Spanoulis ir Aaronas Harrisonas po 11.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)