Nors kiek anksčiau Turkijos žiniasklaida skelbė, kad Željko liks prie „Fenerio“ vairo dar bent dviem sezonams, įvykiai pasisuko kita linkme.

Oficialiame komandos pranešime teigiama, kad Ž. Obradovičius daro pertrauką savo karjeroje ir kitą sezoną nevadovaus jokiai ekipai.

Kas užims atsilaisvinusią kėdę, kol kas nepranešama.

„Praėjusią savaitę turėjau nepaprastai šiltą ir nuoširdų pokalbį su klubo prezidentu Ali Kocu, viceprezidentu Semihu Ozsoy ir generaliniu vadybininku Maurizio Gherardini. Mes sutarėme, kad kelias dienas pabūsiu šeimos atmosferoje Belgrade ir viską ramiai apsvarstysiu. Tai buvo vienas sunkiausių sprendimų mano gyvenime, – vėliau kalbėjo Ž. Obradovičius. – Po fantastiškų 7 metų viskas, kas man liko, tai padėkoti buvusiems ir esamiems vadovams už palaikymą. Taip pat noriu padėkotu visam personalui, trenerių štabui, žaidėjams ir fanams. Niekuomet jų nepamiršiu. Man buvo garbė ir malonumas būti tokio klubo kaip „Fenerbahče“ dalimi. Tai – ne pabaiga, o nauja „Fenerbahče“ komandos pradžia“.

Ž. Obradovičiaus vadovaujami geltonieji penkiskart iš eilės pasiekė Eurolygos Finalo ketvertą, o 2017 metais tapo čempionais.

Per savo karjerą Ž. Obradovičius Eurolygą su skirtingais klubais laimėjo rekordinius devynis kartus.

Tiesa, šis sezonas jo auklėtiniams klostėsi neįprastai sunkiai. Koronaviruso pandemijai sustabdžius Eurolygą „Fenerbahče“ rikiavosi aštuntoje vietoje (13/15).



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)