Apie tai skelbia Graikijos sporto naujienų puslapis SDNA.gr. Kaip galimi kandidatai pakeisti 53-ejų graiką įvardijami be darbo esantys lietuvis Šarūnas Jasikevičius ir italas Andrea Trinchieri.

D. Itoudis Stambulo klubą treniravo nuo 2022 m. ir buvo sudaręs trejų metų sutartį. Anksčiau jis dirbo Maskvos CSKA ir dukart tapo Eurolygos čempionu. Su „Fenerbahče“ jam nepavyko iškovoti nė vieno titulo.

„Fenerbahče“ tapo jau penktąja Eurolygos komanda, nusprendusia pakeisti trenerį – pačioje sezono pradžioje tą padarė Bolonijos „Virtus“, vėliau ir Vitorijos „Baskonia“, Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Vilerbano ASVEL.

Šį sezoną Turkijos komanda Eurolygoje žengia 12-oje vietoje – laimėta šešis kartus, suklupta septynis. Turkijos pirmenybėse per 11 turų pasiektos 8 pergalės, bet šiuo metu „Fenerbahče“ vietinėse pirmenybėse skaičiuoja dviejų iš eilės nesėkmių seriją.

Praėjusį sezoną „Fenerbahče“ reguliariame Eurolygos sezone liko aštunta ir ketvirtfinalyje 2:3 nusileido Pirėjo „Olympiakos“.

Neseniai D. Itoudis paliko ir Graikijos vyrų rinktinės trenerio postą.

„Fenerbahče“ kitą savaitę namuose priims Kauno „Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją