Katalonijos regiono krepšininkės namie 81:79 palaužė viešnias iš Latvijos – Rygos TTT krepšininkes. „Spar“ atstovaujanti 30-metė lietuvė per 13 min. pelnė 10 taškų (3/4 dvit. 4/4 baud.) ir sudalyvavo viename iš efektingiausių ne tik rungtynių, bet viso Europos moterų krepšinio sezono epizodų.

Pirmajame kėlinyje G. Labuckienė sulaukė fantastiško į baudos aikštelę įsiveržusios ispanų legendos Laios Palau perdavimo per nugarą ir pelnė du taškus.

Tiesa, besiverždama 41-erių ispanė stumtelėjo Ilzę Jakobsonę, bet arbitrai taisyklių pažeidimo neužfiksavo.

L. Palau yra viena iš tituluočiausių auksinės ispanų moterų krepšinio kartos krepšininkių. Ji tris kartus yra tapusi Europos čempione, pasaulio čempionate ir olimpinėse žaidynėse su rinktine iškovojo sidabro medalius.

Taip pat L. Palau du kartus laimėjo Eurolygą – sykį atstovaudama Valensijos „Ros Casares“, sykį – čekų Prahos USK komandai. Profesionaliai krepšinį įžaidėja L. Palau žaidžia jau daugiau nei dvidešimtmetį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)