Pirmose rungtynėse lietuvės įveikė „SBS Ostrava U16“ komandą (67:23), antrajame susitikime, po sunkios kovos pavyko įveikti Ukrainos bendraamžių rinktinę, kuri taip ruošiasi kitų metų Europos čempionatui (39:33).

Trečiose rungtynėse buvo nugalėtos aikštelės šeimininkės – „Young Angels Academy Kosice“ krepšininkės (53:46).

Savo pranašumą lietuvėms pavyko įrodyti ir dvikovoje su „CFBB Luxembourg“ ekipa – 56:31, o paskutinėje dvikovoje buvo sutriuškinta „BC Kolibri“ komanda iš Rygos – 71:24.

Justė Veronika Jocytė buvo pripažinta viso turo naudingiausia žaidėja, į simbolinį penketuką pateko ir Rusnė Augustinaitė.

Artimiausiu metu merginų lauks trečioji „Talentų karta“ stovykla Kėdainiuose ir paskutinis EYBL turas Latvijoje (vasario 28 – kovo 3 dienomis).

Jei pavyktų sėkmingai pasirodyti ir šiame ture, merginų komanda patektų į finalinį etapą, kuris balandžio 25-28 dienomis vyks Ostravoje (Čekija).

Šiuo metu Lietuvos „Talentų karta“ komanda bendroje 16-kos komandų įskaitoje dalinasi 1-3 vietomis ir savo sąskaitoje turi devynias pergales ir vieną pralaimėjimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)