„Hapoel“ krepšininkai buvo visa galva pranašesni pirmoje rungtynių pusėje, kai skirtumas tarp komandų buvo pasiekęs 21 tašką (47:26).

Įvykiai ASG arenoje kaip reikiant siutino perspektyvųjį turkų strategą iš Serbijos Dušaną Alimpijevičių, kuris neigiamų emocijų perteklių išliejo sulaužydamas savo derinių lentą.

Regis, tai pažadino Stambulo ekipą, grįžusią į kovą trečiame kėlinyje, o įpusėjus ketvirtam jau pradėjusią veržtis į priekį.

Likus žaisti 11 sek. trijų taškų deficitą turėję žydai apsigynė, bet juos išgelbėti galėjusią ataką sužlugdė klaida perduodant kamuolį aikštės viduryje.

„Hapoel“ Vilniuje palaikė apie pusė tūkstančio iš Izraelio atvykusių gerbėjų. Beje, kai kurie iš jų leido sau tiesiog rungtynių metu tribūnoje prisidegti cigaretę – tai užfiksavo Delfi fotografas.

Garsų užnugarį turėjo ir „Bešiktaš“, kurį ragino maždaug šimtas sirgalių. Nugalėtojai pirmąsyk istorijoje pasiekė stipriausių ketvertą antrame pagal pajėgumą žemyno turnyre, o prieš tai jie nukarūnavo titulą gynusią Las Palmaso „Gran Canaria“ (Ispanija).

Kovo pabaigoje pusfinalio serijoje iki dviejų pergalių turkai galynėsis su Breso Burgo JL.

Prancūzijos klubas išvakarėse namuose 95:82 eliminavo Slobožanskės „Prometey“. Primename, kad Ukrainos komandai atstovauja trys lietuviai: dėl traumos visą sezoną nežaidęs Arnoldas Kulboka bei trenerių štabe dirbantys Mantas Šernius ir Mantas Valčiukaitis.

„Hapoel“: Willas Cummingsas 28, Jaylenas Hoardas 16 (9 atk. kam.), Baras Timoras ir Tomeris Ginatas – po 13;

„Bešiktaš“: Jonah Mathewsas 28, Matthew Mitchellas 22, Derekas Needhamas 14, Angelis Delgado 11 (12 atk. kam.).

Kitame trečiadienio ketvirtfinalyje savo žygį pratęsė Londono „Lions“ ekipa, svetimoje teritorijoje 91:79 (29:18, 22:19, 23:23, 17:19) įveikusi Klužo-Napokos U-BT.

Britams 21 tašką pelnė Samas Dekkeris, rumunų gretose 23 taškais atsakė Bryce‘as Jonesas.

Pusfinalyje „Lions“ stos prieš „Paris“ (Prancūzija) arba Badalonos „Joventut“ (Ispanija), kurie susikaus ketvirtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją