Tai reiškia, kad klubų keliai nesusikirs grupių etape.

„Eurocup“ turnyro burtų traukimo ceremonija – šį penktadienį liepos 7 d.

Visos 20 turnyro dalyvių buvo padalintos į 10 krepšelių, atsižvelgiant į klubui suteiktą reitingą, kuris nustatomas atsižvelgiant į klubo paskutinių trijų metų rezultatus Eurolygos turnyruose, o tai pat įvertinamas ir konkrečios šalies/lygos vieta, į kurią vėliau taip pat yra atsižvelgiama burtų traukime, skelbiama „Wolves“ pranešime spaudai.

Skirstant komandas į grupes taip pat yra numatyta išimtis, kad toje pačioje grupėje negali būti dvi tos pačios lygos komandos. Jei burtuose dalyvauja daugiau nei 2 tokios komandos, tuomet stengiamasi išlaikyti, kiek įmanoma, vienodą tos pačios lygos komandų grupėse balansą.

Dėl šios taisyklės dar prieš krepšelių nustatymą ir burtų traukimą tapo aišku, kad „Wolves“ ekipa negalėtų patekti į tą pačią grupę su „7bet-Lietkabeliu“.

Tiesioginę burtų traukimo ceremoniją bus galima stebėti „Eurocup“ svetainėje, o taip pat socialiniuose tinkluose „Youtube“, „Twitter“ ar „Facebook“ nuo 14.15 val. Lietuvos laiku.

Primename, kad be Lietuvos komandų dėl nugalėtojų taurės kovos Salonikų „Aris“ (Graikija), Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija), Podgorickos „Budučnost“ (Serbija), Liublianos „Cedevita Olimpija“ (Slovėnija), Trento „Dolomiti Energija“ (Italija), Las Palmo „Gran Canaria“ (Ispanija), Tel Avino „Hapoel“ (Izraelis), Badalonos „Joventut“ (Ispanija), Londono „Lions“ (D. Britanija), Breso Burgo „JL“ (Prancūzija), Paryžiaus „Paris Basketball“ (Prancūzija), Slobožanskės „Prometey“ (Ukraina), Ulmo „Ratiopharm“ (Vokietija), Vroclavo „Slask“ (Lenkija), Ankaros „Turk Telekom“ (Turkija), Klužo-Napokos „“U-Banca-Transilvania“ (Rumunija), Venecijos „Umana Reyer“ (Italija) ir Hamburgo „Towers“ (Vokietija).

Pirmajame etape su kiekvienu varžovu savo grupėje komandos sužais po dvejas rungtynes – namuose ir išvykoje.

Į kitą etapą pateks po 6 geriausias abiejų grupių komandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją