Umeo krepšininkės ketvirtadienį pirmosiose II diviziono trijų ekipų F grupės rungtynėse namuose 72:58 (17:9, 17:18, 18:19, 20:12) nugalėjo Dėro „Uni“ (Vengrija) komandą.

Dvigubu dubliu prie pergalės prisidėjusi L. Pikčiutė pelnė 17 taškų po krepšiais atkovojo 16 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo 2 varžovių metimus, 4 kartus suklydo ir trissyk prasižengė. Per 33 žaidimo minutes puolėja iš Lietuvos pataikė 7 dvitaškius iš 14 bei realizavo 3 baudų metimus iš 6 bei surinko 27 naudingumo balus.

M. Kvederavičiūtės sąskaitoje – 3 taškai, 3 sugriebti ir 1 perimtas kamuolys bei rezultatyvus perdavimas. Per 24 minutes ji prametė visus 4 tritaškius, pataikė 1 dvitaškį iš 3 bei vienintelį baudos metimą ir išnaudojo 5 pražangų limitą.

24 taškais prie pergalės prisidėjo Pamela Rosanio, 12 – Agnes Nordstroem, 10 – Klaudia Lukacovicova.

Viešnių ekipoje išsiskyrė Tamara Radocaj, Kata takacs (po 18 tšk.) bei Anna Vajda (14 taškų).

F grupėje taip pat žais Vilnev d'Asko „Lille Metropole“ (Prancūzija) klubas.

Iš viso dviejose konferencijose ir aštuoniose grupėse žaidžia 31 ekipa, o į antrąjį varžybų etapą pateks dvi geriausias grupių komandos.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)