Kol mūsiškiai dar tik ruošiasi savo dvikovai, baigėsi pirmosios F grupės rungtynės, kuriose Mariupolio „Azovmaš“ (Ukraina) klubas savo aikštėje 79:76 (21:22, 22:21, 25:14, 11:19) nugalėjo Le Mano „Sarthe Basket“ (Prancūzija) krepšininkus.

„Azovmaš“ žaidėjai per visą susitikimą suklydo tik 6-is kartus.

„Azovmaš“: Danielis Ewingas 21 (3/3 tritaškiai, 7 rez. perd.), Aleksejus Pečerovas 20 (4/7 tritaškiai, 8 atk. kam.), Ricky Minardas (2/10 dvitaškiai, 1/6 tritaškiai) 13, Joe Crispinas 11 taškų.

„Sarthe Basket“: Marcelussas Sommerville'is 16 (3/4 tritaškiai), Tayloras Rochestie 15, Alexas Ackeris (0/5 tritaškiai, 6 rez. perd.) ir Joao Paulo Batista po 12 taškų.

Primename, kad būtent su Aco Petrovičius ir Gintaro Krapiko treniruojama „Azovmaš“ ekipa „Lietuvos rytas“ ir susitiks kitą antradienį, lapkričio 22 dieną, kai vyks antro turo mačai.

Europos taurės varžybose dalyvaus ir Prienų „Rūdupis“, kuris pirmose C grupėse rungtynėse šiandien Olandijoje susikaus su Groningeno „GasTerra Flames“ atstovais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją