Dukart su Majamio „Heat“ NBA čempionu tapęs 31-erių N. Cole'as sugrįžta į Eurolygą ir vilkės Prancūzijai atstovaujančio ASVEL klubo marškinėlius.

Praėjusį sezoną jis buvo vienu iš Vilniaus „Ryto“ varžovų – N. Cole'as gynė „Monaco“ ekipos spalvas ir Europos taurėje per rungtynes vidutiniškai pelnė po 12,3 taško ir atliko po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Anksčiau N. Cole'as Eurolygoje yra žaidęs atstovaudamas Podgoricos „Budučnost“ ir Tel Avivo „Maccabi“ komandoms.

Po kelių valandų pranešta ir apie Prancūzijos milžino Moustapha Fallo atvykimą. 28-erių 218 cm ūgio vidurio puolėjas į Liono priemiestį persikels iš Ankaros „Turk Telekom“ (Turkija).

FIBA Čempionų lygoje prancūzas rinko 11,6 taško, 7,7 atkovoto kamuolio, 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir 1,5 bloko vidurkius.

Turkijos čempionate M. Fallas vidutiniškai pelnydavo po 12 taškų, atkovodavo 8,2 kamuolio, atlikdavo 2,1 perdavimo, blokuodavo 1,5 metimo.

Savo ruožtu Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki ekipa artėja prie sutarties pratęsimo su amerikiečiu aukštaūgiu Devinu Bookeriu.

Anot eurohoops.net, 29-erių 206 cm ūgio krašto puolėjui rusai siūlo solidų dvejų metų trukmės kontraktą, kuris turėtų būti pasirašytas artimiausiu metu.

Eurolygoje praėjusį sezoną D. Bookeris vidutiniškai pelnė po 11,6 taško ir atkovojo po 4,8 kamuolio.

Naujienų yra ir FIBA Čempionų lygos fronte. Prie šio turnyro jungiasi dar viena Turkijos komanda – apie tokį pasirinkimą paskelbė Bursos „Tofaš“. Klubas, anksčiau žaidęs Eurolygos organizuojamame Europos taurės turnyre ir praėjusį sezoną taip pat viešėjęs Vilniuje, gavo specialų FIBA pasiūlymą ir nusprendė jį priimti.

„Tofaš“ tapo penkta nauja Čempionų lygos komanda – jau anksčiau šį turnyrą pasirinko Vilniaus „Rytas“, Bolonijos „Fortitudo“, Stambulo „Daruššafaka“ ir Bilbao „Reta Basket“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)