Turnyrą lietuviai pradės vasario 21 dieną išvykoje, rungtynėmis su Belgijos rinktine, o pirmasis susitikimas namuose vyks vasario 24 dieną, kai Dariaus Maskoliūno auklėtiniai Vilniaus „Siemens“ arenoje žais su Čekijos rinktine.

Į šį susitikimą penktadienį prasidėjo išankstinė prekyba bilietais ir juos pirmieji gali įsigyti tik LKF ir „Mes už Lietuvą“ narysčių turėtojai bei „Ryto“ narysčių savininkai. Visų bilietų kainos prasideda nuo 12,99 euro! Juos platina tiketa.lt

LKF ir „Mes už Lietuvą“ nariai taip pat gali pasinaudoti išskirtine 30% nuolaida iki sausio 31 d. arba pirmiems 1000 bilietų.

Sausio 15 dieną startuos vieša bilietų prekyba, o kitą savaitę taip pat bus paskelbtas ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės išplėstinis kandidatų sąrašas.

Lietuvos rinktinė Europos čempionato atrankos C grupėje dar susitiks su Danijos rinktine, o į Senojo žemyno pirmenybes pateks trys geriausios grupės komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)