Lietuvos čempionai penktadienį namie susitinka su Belgrado „Crvena Zvezda“ klubu, kurio gretose rungtyniauja Rokas Giedraitis. Tai pirmosios žalgiriečių namų rungtynės, kuriose areną pilnai užpildė apie 15 tūkst. sirgalių – jau prieš kurį laiką paskelbta, kad bilietų į mačą nelikę.

Sezonui startui Eurolygoje didelius namų darbus atliko ir ištikimiausia „Žalgirio“ sirgalių tribūna, paruošusi įspūdingo dydžio piešinį.

Šiame – K. Maksvytis, sėdintis prie šachmatų lentos su žaliai-baltomis figūromis. Užrašas virš trenerio skelbia „Karaliaus gambitas“. Tai – aliuzija į itin populiarų serialą apie šachmatų vunderkindę „Valdovės gambitas“.

K. Maksvytis praėjusį sezoną sensacingai atvedė „Žalgirį“ į Eurolygos atkrintamąsias ir laimėjo šalies čempionatą bei taurę.

Sirgaliai paruošė ir keletą skanduočių varžovams iš Serbijos – nuo Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui skirtos ir Ukrainos palaikymui skirtos skanduotės, taip pat pasiųsta politinė žinutė, skanduojant „serbai yra mūsų priešai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją